Thursday, November 27, 2014

Terasa Seksi Berkain Pelikat



Aku dan kain pelikat memang tak boleh di pisahkan. Kalau di rumah 24 jam, 24 jam tu lah aku pakai kain pelikat, tapi tukar ganti. Kepam beb kalau tak ganti. 

Sebab apa aku suka berkain pelikat ;

  • Free Air-Con
  • Selesa
  • Nyaman
  • Terasa Seksi kekadang tu..... miahahahaha ( syok sendiri ni )
  • Yang penting "angry bird" freedom terbang bebassss.............uwahahahaha.... (terbaik kan...??)

Nah....................................... skodeng sikit pic aku:




Gambar masa kat KLIA2 dengan my sister nak terbang ke Bukit Tinggi & Padang, Sumatera Barat, Indonesia June 2014 lepas. Pakai pelikat pants yang amat selesa jahitan dari Puan Liza :



Ni pulak masa on de way ke Puncak dari Jakarta October 2014 lepas dengan anak-anak buah ku yang otak mengong sekepala yang masih terasa kanak-kanak ribena :



Skodeng plak kain pelikat yang design dan warnanya comel:






Teringin pula nak beli design dan corak bergini, tapi macam terasa pakcik-pakcik tua pula.... cer kome komen sikit, ok ke kalau aku yang pakai corak dan design ni?




3 comments:

  1. orang lelaki selain berbaju melayu, pakai kain pelikat tu memg nampak macho pon.. hehehehe.btw okey je corak tu..tak delaa nampak mcm org tua.. old school..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer ke... Lepas ni kena lah cari corak tu..

      Delete
  2. Memang terasa sexy kalau berkain pelikat

    ReplyDelete

Nuffnang Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...