Thursday, April 30, 2015

Ni lah Office Aku





Ni lah workstation aku yang sekangkang cucu kera. Jenuh kemas baru snap pic. ahakzz..
Harap-harap kemas bertahan sampai bebila. 50% sampah sarap dah kena buang. Perangai aku serupa dgn my mak. Suka ngumpul apa je yang ada. Sampaikan slip kluar duit tahun lepas pun aku masih simpan. Anak Omak...camni lah... 

Port Kerja Bakar Membakar Segala Biskut. 
Ni plak... 3 biji oven yang jadi pengemudi bakar membakar biskut PZ Cookiez Trading. Tahun ni dah masuk tahun ke 6 beroperasi. Sedikit demi sedikit mendaki. InsyaAllah one day nak buka juga kedai atau kilang biskut dan makanan. Doakan lah yer...

2 comments:

  1. SOHO ~ small ofis home ofis

    InsyaAllah...amin...mudah-mudahan berjaya dgn hasrat itu..

    ReplyDelete

Nuffnang Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...