Monday, June 23, 2014

CoQHealth Plus

Kanser dan coQ10

Semakin umur kita bertambah, coQ10 dalam badan akan semakin berkurangan. Sebenarnya ia akan semakin berkurangan sejak umur kita 20 an .Kebanyakkan orang yang berumur 50 tahun ke atas berfungsi dengan aras coQ10 yang amat rendah.

Apakah coQ10 ? sel badan yang sihat memenuhi keperluan tenaga melalui proses phosphorylation ATAU dengan menggunakan oksigen…. Kita kan bernafas dengan menyedut oksigen dan mengeluarkan karbon dioksida,,,jadi oksigen yang kita gunakan tu digunakan oleh sel badan yang sihat untuk menghasilkan tenaga. Jadi coQ10 bertanggungjawab untuk memastikan proses itu berjalan lancar TETAPI,,, badan kita unik,,,, apa yang berlaku jika KURANG OKSIGEN.

Jika kurang oksigen, sel badan kita TUKAR JALAN lain untuk mendapat kan tenaga, kita akan mendapatkan tenaga dengan membakar gula atau proses glucolysis. OK KER?
TAK OK !!!!!Kalau badan kerap menggunakan gula untuk mendapatkan tenaga, sel badan kita akan keliru.. bila sel keliru, sel tidak akan berfungsi dengan baik menyebabkan perubahan genetic dan seterusnya menjadi SEL KANSER. !!!!! (Otto Warburg, M.D., Ph.D.,)

TAK TAKUT KER???? SEKARANG KANSER TAK DER EARLY WARNING TAU TAK,,, BILA DAH SEDAR,,, DAH MASUK STAGE 4 DAN KANSER TAK ADA STAGE 5
Professor Brian Peskin membuat penemuan hebat….orang yang berumur 30 KE ATAS perlu mengambil coQ10 KALAU

1. ada masalah kekurangan tenaga,,,,(letih , lesu,,, lepas sidai baju tidur separuh hari)

2. JANTUNG , orang yang mempunyai masalah jantung perlu mengambil coQ10

3. Penemuan terbaru prof Brian ialah peranan coQ10 melindungi saraf dalam pesakit Parkinson’s , Hungtington’s, Alzheimer’s, Freidreich’s ataxia dan Lou Gehrig’s Disease)

4. coQ10 juga berperanan untuk melindungi kulit dari kerosakan dan byk digunakan dalam kosmetik untuk hilang kedutan .

5. orang yang mengambil STATINS (ubat mengurangkan kolesterol)

6. wanita yang mengambil PIL PERANCANG KELUARGA kerana pil dipercayai boleh blok penghasilan coQ10

No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...